Tuesday, January 18, 2011

Put me on the map 2! ... Catre India


...cel putin asa imi doresc.
Planul exista de ceva vreme si a fost facut "public" la vernisajul expozitiei mele din decembrie.
Sincer...imi e imposibil fara un ajutor, fara o sponsorizare.
Cat de multe implica o astfel de calatorie, cred ca e imaginabil.Planificare, vize, vaccinuri,documentare, dar mai ales,pregatirea si mentenanta motocicletei.
Stiu...veti spune multi, cum am mai auzit,"maimuta" mea nu e pentru un astfel de drum. Poate japonezul nu s-a gandit s-o trimita in India.
Dar n-am de gand sa renunt la ea si nu, nu e nici inconstienta si nici incapatanare. Sunt multe, mici si insemnate modificari ce se pot aduce, astfel incat sa am un drum mai usor.
In plus, exista precedent, caci sunt multi cei ce s-au aventurat in zona aceasta cu alte motociclete decat "se recomanda".

Voi fi singura, asa cum am fost si in Europa. Doar eu si maimuta, "cineva" in fata ma va ghida cu siguranta!
Proiectul fotografie-expeditie euro-asiatica cuprinde peste 40.000 de km, pana in India-atingand cea mai sudica regiune a tarii...Tamil Nadu, si cel mai sudica asezare Kanyakumari

Imi propun sa ofer in schimb , celor ce sunt dispusi sa participe la calatoria mea, fotografii.

In mintea fiecaruia exista, printre dorinte si amintiri, un loc special, primul ce-I vine in minte gandindu-se la lumea ce ne inconjoara, dar la care poate ca nu a ajuns niciodata... Daca sunteti in aceasta situatie, va propun un targ: "locul vostru special" sa devina si "al meu"! Vorbiti-mi despre locul „acela”,marcati-l in traseul meu...iar la intoarcere va veti primi fotografia, o imagine unica, exact asa cum v-o doriti...
Asadar...scriu in nisipul Oceanului Indian,pe o stanca din Nepalsi pe alte ziduri de vreti, imortalizezun panda rosu sau soarele Indiei la apus, arunc o barcuta de hartie in Marea Caspica, caut urme ale razboi sau zambetul unei kazace...etc, etc...etc...

La intoarcere...voi desena harta pe care o vom crea impreuna, intr-o expozitiecare sa contina toate fotografiile daruite si nu numai.